Svarta plastsäckar

Barnkalas i trädgården är den perfekta grejen för dig som vill ge barnen frisk luft och dessutom inte ha barnen inomhus. Korvgrillning, lekar och fiskdamm utomhus kan bli en succé men att städa upp efteråt är sällan lika kul. För att slippa med att känna ångest över att behöva städa är en smart idé att du innan kalaset köper in svarta plastsäckar som du sedan kan använda till att plocka ihop allt skräp i. Kvarglömda godispåsar, partyhattar och servetter som ligger slängda överallt kan lätt samlas ihop och slängas i några svarta plastsäckar. Ha roligt med dina barn under kalaset och slipp våndas för städningen efter – i år kommer den gå snabbare än snabbast.

Svarta plastsäckar är lösningen för dig som vill ge barnen ett roligt kalas men samtidigt inte behöva städa som en galning efteråt. Du vet hur trött man blir efter en intensiv men rolig dag med barn – och därför vet du också att orken inte brukar räcka till för att röja upp sedan. Med svarta plastsäckar orkar du och kan få städningen undanstökad på bara ett par minuter – perfekt för dig som längtar efter att få lägga dig i soffan efter kalaset.