Städmaterial i olika former

städmaterialStädmaterial har du med all säkerhet använt någon gång. Men vilket städmaterial använder du dig av när du städar? När de flesta människor hör ordet tänker de nog på dammsugare, golvmoppar och dammtrasor. Men det finns mycket mer än så som kan behövas när man städar!

Städmaterial och dess tillbehör
Rengöringsmedel, hinkar, moppar och dammsugare i all ära. Men för att använda sig av detta städmaterial kan det ibland behövas en del tillbehör som underlättar städarbetet. Ett städmaterial som kan räknas som tillbehör är en städvagn. Dessa syns oftast tillsammans med städare som städar till exempel skolor. Vagnarna finns i mindre storlekar så att vem som helst ska kunna förvara sitt städmaterial och på så sätt ta med sig allt på en gång, även om man är hemma. Vagnarna har plats för sopsäckar, tvättpåsar, hinkar, svabbpress och mopphängare.

Mindre städmaterial som kan räknas som tillbehör för de lite större är avfallspåsar, sanitetspåsar, dammsugarpåsar, hushållspapper, tvättsvampar och handskar. Allt som kan användas för att göra ett hus eller en lokal renare på något sätt räknas som städmaterial. Att städa är inte bara att dammsuga utan att plocka undan, torka, svabba, kasta saker och skapa ordning.