Panelgardiner, idéer kring användning

panelgardinerPanelgardiner kan ha flera olika användningsområden. Panelgardiner brukar man ju främst använda som just gardiner. Panelgardiner brukar man ha lager på lager, och mixa och matcha olika panelgardiner så som man själv tycker är snyggt. Kanske vill man blanda olika material eller olika färger och stilar. Att man kan ha panelgardiner lager på lager brukar underlätta en hel del när man ska inreda.

Men vad många inte tänker på är att man faktiskt kan ha panelgardiner till annat också. Man kan hänga dem i taket och ha dem som rumsavdelare, och plötsligt har man två rum istället för ett. En annan idé för panelgardiner är att hänga dem för dörröppningar eller valv, så länge de går att dra undan och man kan gå igenom.

Att bara hänga upp panelgardiner på väggen fastän där inte är något fönster kan också bli snyggt. Kanske ha panelgardiner framför någon hylla eller bara till just det de är skapta för från början.

Vad man än väljer att använda panelgardiner till kan det ändå bli snyggt att blanda lite olika, ha dem lager på lager och liknande. Panelgardiner är också väldigt bra om man har riktigt stora fönster. För då kan man ha lager på lager och dra för olika panelgardiner för olika delar av fönstret.